Online staal bestellen

Online staal bestellen? Het kan bij Mikkers Special Constructions! Wij helpen u namelijk graag met al uw projecten. Momenteel hebben wij een aanbod van verschillende soorten staal: HEA, UNP, HEB en IPE. Elk soort heeft verschillende profielen en uiteraard zijn er allerlei maten mogelijk. En wilt u een speciale afwerking toevoegen zoals het laten stralen? Geen probleem, want u kunt dat allemaal aangeven bij uw bestelling. Online staal bestellen was nog nooit zo makkelijk!

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het online staal bestellen precies?

Nadat alle voorkeuren voor het stuk staal zijn ingevuld, kunt u de bestelling in uw winkelmand plaatsen. U kunt er dan voor kiezen om door te gaan met winkelen of direct de bestelling te plaatsen. Klik op ‘Doorgaan naar afrekenen’ en vul uw gegevens in. Nu bent u bijna klaar voor de laatste stap! Het enige wat u nog hoeft te doen is de bestelling plaatsen en de stappen voor betaling te volgen.

Wanneer kan ik mijn staal verwachten?

Wij gaan uiteraard zo snel mogelijk voor u aan de slag, maar de tijd waarin wij uw staal kunnen leveren kan erg verschillen. Dit heeft vooral te maken met hoe groot uw bestelling is. De meeste kleine bestellingen (1-10 stukken staal) worden binnen 10 werkdagen op de post gedaan met DHL.

Kan ik mijn stuk staal ook ophalen?

Ja, u kunt uw stuk staal ook ophalen bij onze werkplaats in Ridderkerk. Wij laten u dan weten wanneer het staal klaar ligt en dan kunt langskomen binnen onze openingstijden. Natuurlijk bespaart dit ook weer verzendkosten en tijd! U bent dan niet meer afhankelijk van de bezorgers.