Onze vakmensen maken uw hekwerk in onze eigen werkplaats aan de Zinkstraat in Ridderkerk.

Mikkers Special Constructions

Dubbelstaafmat hekwerk Zwijndrecht

Het belang van een hoogwaardig hekwerk kan niet worden onderschat als het gaat om het beveiligen van eigendommen. Voor wie op zoek is naar duurzaamheid, veiligheid en esthetiek, biedt Mikkers Special Constructions een uitgebreide oplossing met hun dubbelstaafmat hekwerk. In dit artikel duiken we dieper in op de voordelen en het proces van het laten ontwerpen, produceren en installeren van een dubbelstaafmat hekwerk door Mikkers Special Constructions. Dubbelstaafmat hekwerk Zwijndrecht.

Bij Mikkers Special Constructions nemen we ook de installatie van uw hekwerk serieus. Ons team van ervaren vakmensen zorgt voor een vakkundige en efficiënte installatie, zodat uw nieuwe hekwerk perfect functioneert en er fantastisch uitziet vanaf dag één. We streven naar volledige klanttevredenheid en zorgen ervoor dat uw ervaring met ons soepel en probleemloos verloopt.

Het dubbelstaafmat hekwerk staat bekend om zijn duurzaamheid en stevigheid. Het biedt een uitstekende bescherming tegen ongewenste indringers, terwijl het toch een transparante uitstraling behoudt. Dit maakt het ideaal voor zowel residentiële als commerciële doeleinden. Bovendien vereist het minimale onderhoud, waardoor het een kosteneffectieve oplossing is op lange termijn.

Bij Mikkers Special Constructions begint het proces met een grondige analyse van de behoeften van de klant. Of het nu gaat om een residentiële woning, een bedrijfspand of een openbaar terrein, zij streven ernaar om een hekwerk te ontwerpen dat perfect aansluit bij de specifieke vereisten van de klant. Met oog voor detail en vakmanschap worden de ontwerpen vervolgens tot in de puntjes uitgewerkt, met aandacht voor zowel functionaliteit als esthetiek. 

Na het goedkeuren van het ontwerp, gaat het team van Mikkers Special Constructions aan de slag met de productie van het dubbelstaafmat hekwerk. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken om een product van topkwaliteit te garanderen. Door het in-house productieproces hebben ze volledige controle over de kwaliteit en kunnen ze snel inspelen op eventuele aanpassingen of specifieke wensen van de klant.

 • Dubbelstaafmat hekwerk Zwijndrecht op maat van Mikkers Special Constructions

  Een metaal hekwerk & toegangspoort op maat laten maken is voor Mikkers Special Constructions geen enkel probleem! Met ruim 25 jaar ervaring in het vervaardigen van hekwerken kunnen wij u volledig ontzorgen. Een team van professionals zal de opdracht op zich nemen en zullen u betrekken bij het proces. Elke opdracht is uniek en daarom komen we altijd op locatie langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Dan kunnen we al uw ideeën bespreken en denken we waar nodig met u mee. De eerste afspraak is bij ons altijd vrijblijvend. Interesse? Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak, Dubbelstaafmat hekwerk Zwijndrecht.

 • Mogelijkheden

  Elke situatie is natuurlijk uniek, dus op dit moment kunnen we niet precies zeggen wat er voor uw situatie mogelijk is. Alleen in de basis hebben we wel verschillende keuzes voor het ontwerp, de bediening en de toegang. Dubbelstaafmat hekwerk Zwijndrecht.

 • Het ontwerp

  Een hekwerk en toegangspoort op maat houdt in dat wij alles speciaal voor u ontwerpen en vervaardigen. U kunt daarom van alles bedenken en wij zorgen ervoor dat het gerealiseerd wordt. Na ons bezoek op locatie maken wij altijd een uniek ontwerp aan de hand van wat we besproken hebben. Bij Mikkers kunt u altijd kiezen voor een draaibare of schuifbare toegangspoort. Ook is het mogelijk om een brievenbus, een huisnummer of iets anders naar wens op het hekwerk of toegangspoort toe te laten voegen. Dubbelstaafmat hekwerk Zwijndrecht.

 • Bediening

  Er zijn twee verschillende mogelijkheden voor het bedienen van de poort: elektrisch of handmatig. Als u voor handmatig kiest, betekent dit dat u zelf de poort handmatig openmaakt. Als u kiest voor elektrisch bedienen, kunt u de poort vanaf een afstand poort openmaken. Gaat uw voorkeur uit naar het elektrisch bedienen? Dan moeten er motoren geïnstalleerd worden en daar hebben we drie mogelijkheden voor: ondergrondse-, bovengrondse- of schuifpoort motoren. Dubbelstaafmat hekwerk Zwijndrecht.

 • Toegang

  Als u voor elektrisch bedienen kiest, zijn er meerdere manieren waarmee u toegang kunt krijgen tot de poort. U kunt kiezen uit een intercom met audio, video of mobiele telefoon. Vervolgens kunt u er voor kiezen om er alsnog ook nog een cijfercode bij te nemen. Wel zo handig als uw telefoon leeg is en u de poort open wilt maken. Liever alleen een cijfercode laten installeren? Dat kan uiteraard ook! Dubbelstaafmat hekwerk Zwijndrecht.

 • Tuin Hekwerk en toegangspoort op maat

  Heeft u interesse in een hekwerk en/of toegangspoort op maat? Of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden met een specialist. Wilt u zo snel mogelijk aan de slag? Plan dan direct een vrijblijvende afspraak op locatie met ons in.
  Wilt u liever alvast uw eigen toegangspoort samenstellen? Dat kan bij ons via ‘Ontwerp uw eigen toegangspoort’. Wel zo handig, want zo kunt u vanaf uw luie stoel thuis alvast een keuze maken én zelfs eventueel kijken hoe het werk er op uw terrein uit komt te zien. Dubbelstaafmat hekwerk Zwijndrecht.