Om de beste resultaten aan u te leveren én fijn contact te houden, hebben wij door de jaren heen een standaard werkwijze ontwikkeld. Zo heeft u een goed idee van wat u te wachten staat, wanneer u ‘een Mikkers’ wilt laten maken. Wij hebben een aantal stappen die we namelijk altijd doorlopen. Benieuwd? Lees dan snel verder. 

1. Het eerste contact 

De eerste stap van een werkwijze is natuurlijk altijd contact leggen en dat kan bij ons gemakkelijk op twee of eventueel drie manieren: u kunt ons bellen en/of mailen met uw aanvraag of vragen. Hierna ontvangt u een reactie van een van onze specialisten. Woont u in de buurt van Ridderkerk? Dan is het ook mogelijk om bij ons op de zaak langs te komen. Handig is dan wel om van te voren even te bellen, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat een van onze specialisten u te woord kan staan. 

2. Afspraak 

Nadat het eerste contact is gelegd, gaan we verder met de volgende stap van de werkwijze: het inplannen van een afspraak. Elke situatie is namelijk uniek en daarom komen wij graag bij u langs op locatie om een kijkje te nemen. Tijdens deze afspraak kunt u uw ideeën aan ons voorleggen en denken wij graag met u mee, zodat het beste resultaat gerealiseerd kan worden. Deze afspraak is altijd vrijblijvend. 

3. Offerte  

Na deze afspraak gaan wij, indien gewenst, aan de slag met een offerte. Deze wordt binnen een aantal werkdagen naar u verzonden. Hierna kijkt u of het aanbod in lijn is met uw wensen. Zodra u tevreden bent, gaan we verder met de volgende stap: het ontwerpen. 

4. Ontwerpen 

Na het tekenen van de offerte wordt het object voor u ontworpen. We schakelen onze tekenaars in die voor u aan de slag gaan. Deze tekening sturen we naar u op voor goedkeuring. Heeft u eventuele op- en/of aanmerkingen? Dan worden deze uiteraard verwerkt en aangepast. 

5. Constructief berekenen 

Zodra u tevreden bent over het ontwerp, gaan wij over tot het constructief berekenen. Zo kunnen we er zeker van zijn dat de constructie ook daadwerkelijk veilig en functioneel is. Dit is ook handig voor het eventueel aanvragen van een vergunning en/of goedkeuring. 

6. Aanbetalingsfactuur 

Bent u tevreden met het ontwerp? Dan kan de offerte* getekend worden. Hierna ontvangt u van ons een aanbetalingsfactuur. De aanbetaling bedraagt 50% van het bedrag op de offerte, de overige 50% wordt naar u gefactureerd wanneer het project volledig afgerond is (zie de laatste stap van de werkwijze). 

7. Vervaardigen 

Hierna gaan we van start met het vervaardigen of assembleren van het object, waarna het indien gewenst gepoedercoat of verzinkt wordt. Wij geven u aan het begin een indicatie van hoelang de bouw ongeveer gaat duren en houden u op de hoogte van het proces. Elk object is uniek, waardoor we de precieze stappen op dit moment nog niet kunnen benoemen. Dit wordt allemaal voor u duidelijk in de eerste aantal stappen van de werkwijze.  

8. De laatste factuur 

Uiteraard is er nog ruimte voor overleg tijdens het vervaardigen. Zodra u helemaal tevreden bent over het object, wordt de opdracht afgesloten. Hierna wordt ook de laatste factuur naar u verstuurd, die binnen 14 kalenderdagen na factuurdatum betaald dient te zijn. 

En zo krijgt u dus uw eigen Mikkers! Heeft u nog vragen of wilt u een aanvraag doen? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag verder.

 

*Als u niet tevreden bent over de ontwerpen en er valt ook niets meer aan te veranderen, kunt u altijd de opdracht nog annuleren áls we nog niet begonnen zijn met het vervaardigen. U betaalt dan wel de kosten voor het maken van het ontwerp. Als u de opdracht doorzet, worden er geen extra kosten berekend voor het ontwerp. 

Onze overige voorwaarden leest u in onze Algemene Voorwaarden.