De toegangspoort samenstellen

Wanneer u alles naar wens heeft ingevuld in de configurator, kunt u klikken op ‘Volgende stap’. Hier kunt u ervoor kiezen om een offerte aan te vragen, die wij zo spoedig mogelijk naar u zullen versturen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om contact met ons op te nemen via de telefoon of mail, maar de configurator heeft één groot voordeel: u heeft al veel voorkeuren aan ons doorgeven, waardoor de vrijblijvende offerte niet veel zal verschillen van de finale offerte. Natuurlijk kunnen er altijd nog kosten bijkomen wanneer wij specifiek naar uw situatie gaan kijken, want elke opdracht is uniek.  

 *Begrijpt u niet helemaal wat er met een bepaalde optie wordt bedoeld? Scroll dan naar beneden, want onderaan de configurator staat elke keuze namelijk uitgelegd.

Kies type toegangspoort

Een toegangspoort is draaibaar als de poort naar buiten draait, dus de poort klapt als het ware open vanaf één of twee kanten. Net zoals uw voordeur dat waarschijnlijk ook doet! En bent u weleens bij de Bijenkorf of H&M geweest? Dan heeft u vast en zeker schuifdeuren gezien en onze poorten werken precies zo.  

Kies bediening voor de toegangspoort

Als u voor handmatig kiest, betekent dit dat u zelf de poort handmatig open moet maken. Als u kiest voor elektrisch bedienen, kunt u de poort openmaken vanaf een afstand. 

Kies soort motoren

Deze optie is alleen relevant als u voor elektrisch bedienen heeft gekozen, want anders zijn er geen motoren nodig. Het belangrijkste om te weten over de motoren is dat de schuifpoort motor en de ondergrondse motoren niet te zien zijn en de bovengrondse motoren zijn wel te zien. 

Kies toegangscontrole

Uiteraard wilt u graag weten wie er voor de poort staat wanneer er wordt aangebeld. Daarom kunt u ervoor kiezen om een intercom te laten installeren. In de basis zijn er drie verschillende soorten toegangscontroles: de intercom-audio, de intercom-video of een GSM-intercom. Intercom-audio is een intercom met alleen maar audio en een intercom-video is een intercom met zowel audio als video. Ook bestaat er tegenwoordig een GSM-intercom, waarmee u kunt zien wie er voor de poort staat via uw smartphone. 

Wanneer u kiest voor een GSM-intercom, krijgt u er ook GSM-bediening bij (ook mogelijk in combinatie met audio- en video-intercom). En wilt u ervoor zorgen dat niet iedereen uw poort kan openmaken? Gebruik dan een cijfercode! Dit is een code die is gekoppeld aan de intercom, zodat de poort pas geopend kan worden na het invoeren van de juiste cijfercode.

Vrije doorgang in cm

Vrije doorgang is de maat tussen de palen van een poort.

Opstel hoogte in cm

Opstel hoogte is de maximale hoogte van de grond tot het hoogste punt.

Kies paal

U kunt kiezen uit drie verschillende soorten palen: staal, gemetseld en gestuukt. Wanneer u voor een stalen paal kiest, heeft u een gladde en strakke basis. Een gemetselde paal is net zoals een huis met stenen en een gestuukte paal is helemaal gladgestreken en kan wit worden gesausd.