Onze vakmensen maken uw hekwerk in onze eigen werkplaats aan de Zinkstraat in Ridderkerk.

Mikkers

Onze Missie

Mikkers Special Constructions hecht veel waarde aan kwaliteit en persoonlijk contact. Wij zorgen er daarom voor dat uw constructiewensen omgezet worden in mooie, kwalitatieve en veilige objecten.

Onze missie is dan ook om goed werk te leveren en te zorgen voor een fijne ervaring. We zoeken samen naar oplossingen en ideeën, zodat objecten gecreëerd worden waar u 100% tevreden mee bent. De gouden regel binnen ons bedrijf is dan ook: “Als wij iets maken, dan moeten we het zelf ook willen hebben”.
Direct contact

De geschiedenis van Mikkers Special Constructions

We kunnen met trots zeggen dat ons metaalbewerkingsbedrijf ruim 25 jaar bestaat. En hebben daarom zeker het nodige meegemaakt. De eerste twaalf jaar runde eigenaar Sander Mikkers het bedrijf met zijn ouders, maar inmiddels bestuurt hij het bedrijf alleen.

Het ontstaan van Mikkers Special Constructions begon eigenlijk met een grap. Een vriend van de vader van Sander had namelijk een hekwerk nodig en vroeg voor de gein: ‘Joh kunnen jullie dat niet voor mij maken?’. Wat de vriend niet had verwacht is dat Sander en zijn vader er serieus op in gingen. Met nul laservaring, maar wel vier rechterhanden bij elkaar zijn zij aan de slag gegaan. Het project was bovenverwachting mooi en werd een groot succes, waardoor het balletje ging rollen en er steeds meer aanvragen binnenkwamen. Inmiddels hebben zij de nodige laservaring en weten zij alles van staalconstructies. De rest is geschiedenis!

Neem contact op

Het team

van Mikkers

Grote kans dat wanneer u contact opneemt met Mikkers Special Constructions dat de telefoon opgenomen wordt door een écht Mikkers, namelijk eigenaar: Sander Mikkers. Een handige man met een passie voor bouwen én een rasechte Rotterdammer, die zich nu bevindt in het gezellige Barendrecht. Na ruim 25 jaar is Sander het werk nog altijd niet zat, want hij vindt het geweldig om mensen blij te maken met mooie resultaten en te blijven werken aan vernieuwingen. En Sander werkt al lange tijd niet meer alleen, want hij heeft een heel team om zich heen gebouwd van professionals. Het Mikkers team bestaat tegenwoordig uit lassers, bankwerkers, constructiebankwerkers, technische monteurs, tekenaars en ontwerpers; die allemaal samenwerken om uw wensen te realiseren!


Offerte aanvragen