Onze vakmensen maken uw hekwerk in onze eigen werkplaats aan de Zinkstraat in Ridderkerk.

Mikkers

De mogelijkheden voor stalen meubels op maat

Elke situatie is natuurlijk uniek, dus op dit moment kunnen we niet precies zeggen wat er voor uw situatie mogelijk is. Alleen in de basis hebben we wel verschillende keuzes voor het ontwerp, de bediening en de toegang.

Een hekwerk en toegangspoort op maat van Mikkers

Een metaal hekwerk & toegangspoort op maat laten maken is voor Mikkers Special Constructions geen enkel probleem! Met ruim 25 jaar ervaring in het vervaardigen van hekwerken kunnen wij u volledig ontzorgen. Een team van professionals zal de opdracht op zich nemen en zullen u betrekken bij het proces. Elke opdracht is uniek en daarom komen we altijd op locatie langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Dan kunnen we al uw ideeën bespreken en denken we waar nodig met u mee. De eerste afspraak is bij ons altijd vrijblijvend. Interesse? Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Combineren

Vaak is een meubel niet helemaal van staal, maar dat is voor ons geen probleem. We hebben veel ervaring met stalen meubels op maat die deels bijvoorbeeld van hout, glas, beton of keramiek zijn. Wij werken standaard samen met verschillende partners voor materialen, dus ook wanneer het meubel niet helemaal van staal is, kunt u het aan ons uitbesteden. Heeft u interesse in stalen meubels op maat?
Dan helpen wij u graag verder!

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel gerust met al uw vragen.
Wij zorgen ervoor dat u altijd met een specialist in contact komt die u verder helpt. Wanneer u duidelijk voor ogen heeft wat u wilt, kunnen we een offerte voor u opstellen. Benieuwd naar onze standaard werkwijze? Lees die dan op de pagina ‘Werkwijze‘ en lees ook eens de ‘Over ons‘, zodat u ons beter leert kennen!

Heb je een vraag? Stuur ons een email