Stalen meubels op maat

U kent het vast wel: u heeft een meubel in uw hoofd wat perfect zou passen in uw huis of kantoor, maar het is werkelijk nergens te vinden! Misschien zijn er een aantal opties die erop lijken, maar het is het allemaal gewoon nét niet. Wees niet getreurd; Mikkers Special Constructions heeft namelijk de oplossing voor u! Laat uw perfecte meubel door ons ontwerpen en vervaardigen! Wij kunnen namelijk alles maken, zolang de basis is gemaakt van een metaalsoort. Het bespaart u ontzettend veel zoektijd en u weet zeker dat het precies wordt wat u in gedachten had. Én nog precies op maat ook. Hoe geweldig is dat?

De mogelijkheden voor stalen meubels op maat

Wij kunnen alles voor u vervaardigen wanneer het meubilair (grotendeels) van een metaalsoort is gemaakt. Of het nu om binnen- of buitenmeubilair gaat. De projecten die wij tot nu toe hebben afgerond verschillen van tafels tot trappen, van kasten tot brievenbussen en van banken tot plantenbakken. Er is écht van alles mogelijk.

Combineren

Vaak is een meubel niet helemaal van staal, maar dat is voor ons geen probleem. We hebben veel ervaring met stalen meubels op maat die deels bijvoorbeeld van hout, glas, beton of keramiek zijn. Wij werken standaard samen met verschillende partners voor materialen, dus ook wanneer het meubel niet helemaal van staal is, kunt u het aan ons uitbesteden.

Contact

Heeft u interesse in stalen meubels op maat? Dan helpen wij u graag verder! Neem contact met ons op via het contactformulier of bel gerust met al uw vragen. Wij zorgen ervoor dat u altijd met een specialist in contact komt die u verder helpt. Wanneer u duidelijk voor ogen heeft wat u wilt, kunnen we een offerte voor u opstellen. Benieuwd naar onze standaard werkwijze? Lees die dan op de pagina ‘Werkwijze‘ en lees ook eens de ‘Over ons‘, zodat u ons beter leert kennen!