Onze vakmensen maken uw hekwerk in onze eigen werkplaats aan de Zinkstraat in Ridderkerk.

Mikkers Special Constructions

Hekwerken Berkel en Rodenrijs

Als u op zoek bent naar een hekwerk die perfect past bij de stijl en behoeften van uw woning of bedrijf, dan bent u bij Mikkers Special Constructions aan het juiste adres. Onze op maat gemaakte toegangspoorten combineren vakmanschap, duurzaamheid en esthetiek om een indrukwekkende eerste indruk te creëren. Hekwerken Berkel en Rodenrijs. 

Bij Mikkers Special Constructions nemen we ook de installatie van uw hekwerk serieus. Ons team van ervaren vakmensen zorgt voor een vakkundige en efficiënte installatie, zodat uw nieuwe hekwerk perfect functioneert en er fantastisch uitziet vanaf dag één. We streven naar volledige klanttevredenheid en zorgen ervoor dat uw ervaring met ons soepel en probleemloos verloopt.

 • Een hekwerk en toegangspoort op maat van Mikkers

  Een metaal hekwerk & toegangspoort op maat laten maken is voor Mikkers Special Constructions geen enkel probleem! Met ruim 25 jaar ervaring in het vervaardigen van hekwerken kunnen wij u volledig ontzorgen. Een team van professionals zal de opdracht op zich nemen en zullen u betrekken bij het proces. Elke opdracht is uniek en daarom komen we altijd op locatie langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Dan kunnen we al uw ideeën bespreken en denken we waar nodig met u mee. De eerste afspraak is bij ons altijd vrijblijvend. Interesse? Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak, Hekwerken Berkel en Rodenrijs.

 • Mogelijkheden

  Elke situatie is natuurlijk uniek, dus op dit moment kunnen we niet precies zeggen wat er voor uw situatie mogelijk is. Alleen in de basis hebben we wel verschillende keuzes voor het ontwerp, de bediening en de toegang. Hekwerken Berkel en Rodenrijs.

 • Het ontwerp

  Een hekwerk en toegangspoort op maat houdt in dat wij alles speciaal voor u ontwerpen en vervaardigen. U kunt daarom van alles bedenken en wij zorgen ervoor dat het gerealiseerd wordt. Na ons bezoek op locatie maken wij altijd een uniek ontwerp aan de hand van wat we besproken hebben. Bij Mikkers kunt u altijd kiezen voor een draaibare of schuifbare toegangspoort. Ook is het mogelijk om een brievenbus, een huisnummer of iets anders naar wens op het hekwerk of toegangspoort toe te laten voegen. Hekwerken Berkel en Rodenrijs.

 • Bediening

  Er zijn twee verschillende mogelijkheden voor het bedienen van de poort: elektrisch of handmatig. Als u voor handmatig kiest, betekent dit dat u zelf de poort handmatig openmaakt. Als u kiest voor elektrisch bedienen, kunt u de poort vanaf een afstand poort openmaken. Gaat uw voorkeur uit naar het elektrisch bedienen? Dan moeten er motoren geïnstalleerd worden en daar hebben we drie mogelijkheden voor: ondergrondse-, bovengrondse- of schuifpoort motoren. Hekwerken Berkel en Rodenrijs.

 • Toegang

  Als u voor elektrisch bedienen kiest, zijn er meerdere manieren waarmee u toegang kunt krijgen tot de poort. U kunt kiezen uit een intercom met audio, video of mobiele telefoon. Vervolgens kunt u er voor kiezen om er alsnog ook nog een cijfercode bij te nemen. Wel zo handig als uw telefoon leeg is en u de poort open wilt maken. Liever alleen een cijfercode laten installeren? Dat kan uiteraard ook! Hekwerken Berkel en Rodenrijs.

 • Hekwerk en toegangspoort op maat

  Heeft u interesse in een hekwerk en/of toegangspoort op maat? Of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden met een specialist. Wilt u zo snel mogelijk aan de slag? Plan dan direct een vrijblijvende afspraak op locatie met ons in.
  Wilt u liever alvast uw eigen toegangspoort samenstellen? Dat kan bij ons via ‘Ontwerp uw eigen toegangspoort’. Wel zo handig, want zo kunt u vanaf uw luie stoel thuis alvast een keuze maken én zelfs eventueel kijken hoe het werk er op uw terrein uit komt te zien. Hekwerken Berkel en Rodenrijs.